Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Nuhoğlu’ndan Özgündüz’e Ziyaret

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları Meryem Tanrıverdi Göktaş ve Nazan Göktaş, İYİ Parti Küçükçekmece ilçe yöneticileri, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’ü makamında ziyaret etti. 

20 Şubat 2022
Nuhoğlu’ndan Özgündüz’e Ziyaret

19 Şubat Cumartesi günü, Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi Proje Müdürü Ali Demirtekin ve ZHGM Başkanı İrfan Tuncay tarafından karşılanan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve beraberindeki heyet, ziyaretine Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi’nin inşaatıyla başladı. Heyet ZCKM’nin güncel durumu ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

ZCKM ziyaretinin ardından heyet, Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Zehra Ana Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Kaçan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyete, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Daha sonra heyet, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ ile bir araya geldi. 

Görüşmede güncel bölgesel konular ele alındı.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.