Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

65 Suudi Asker El-Zalea'da Yemenli Güçlerce Esir Alındı

Yemenli güçler el-Zalea bölgesine düzenledikleri operasyonda 65 Suudi paralı askerini esir aldı.  

09 Temmuz 2018
65 Suudi Asker El-Zalea'da Yemenli Güçlerce Esir Alındı

Yemenli güçler, Lahoc'un kuzeyinde Suudi güçlerin bulunduğu noktalara çok sayıda Katyuşya füzesi ve havan mermisi attı ve saldırılarda çok sayıda Suudi asker öldü veya yaralandı.
 
Yemen güvenlik güçleri geçtiğimiz hafta Zalea bölgesinin Dimet ve Ceben kentlerinde 65 Suudi paralı askerini, terörist eylem düzenlemeye hazırlanırken yakalayarak esir aldı. Yemenli güçler Arabistan paralı askerlerinin Hudeyde'nin güneyinde bulunan el-Tuheyta'da 2 büyük operasyonunu başarısızlığa uğratarak 27 paralı askeri öldürdü, 21'ini de yaraladı ve 10 zırhlı aracı patlattı.
 
Yemenli güçler füze ve havan topu desteğiyle Arabistan'ın Asir bölgesindeki Mucaze askeri üssünü hedef aldı ve saldırıda çok sayıda Suudi asker öldü veya yaralandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.