Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ABD'nin, Taliban Liderini Elinden Kaçırdığı Ortaya Çıktı

ABD'nin, Taliban'ın öldürülen lideri Mansur'u 2016'da Dubai'ye yaptığı seyahat sırasında son anda elinden kaçırdığı ortaya çıktı.  

26 Mart 2018
ABD'nin, Taliban Liderini Elinden Kaçırdığı Ortaya Çıktı

Beyaz Saray yetkilileri, yerel emirliklerin Taliban liderine bilgi verme riskini göz önüne alarak Mansur'u nasıl tutuklayacaklarını tartışırken Mansur'un İran'a oradan da Pakistan'a kaçtığı belirtildi.
 
ABD'nin, Taliban'ın öldürülen lideri Molla Ahtar Muhammed Mansur'u 2016'da alışveriş yapmak ve yardım toplamak üzere Dubai'ye yaptığı seyahat sırasında son anda elinden kaçırdığı ortaya çıktı. Washington Post Gazetesi'nde yer alan haberde, ABD'li yetkililerin Molla Mansur'un 2016 bahar aylarında sahte bir Pakistan kimliği ile Dubai'ye geldiğini öğrendiği belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.