Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Haşdi Şabi, Suudi Gazetenin İddiasını yalanladı

Irak Haşdi Şabi Sözcüsü, Suudi Vatan gazetesinin İran İslam Cumhuriyeti'nin Bağdat Büyükelçisi ve Haşdi Şabi'nin Samarra'nın nüfus dokusunu değiştirmeye çalıştığı iddiasını tamamen yalanladı.  

21 Şubat 2018
Haşdi Şabi, Suudi Gazetenin İddiasını yalanladı

Suudi el-Vatan gazetesi dün, İran'ın Bağdat Büyükelçisi İrec Mescidi'nin Haşdi Şabi'ye bağlı bazı gruplarla birlikte Samarra'nın nüfus dokusunu değiştirmeye çalıştığını ileri sürmüştü.
 
Haşdi Şabi Sözcüsü Kerim Nuri bu bağlamda yaptığı açıklamada, Samarra'daki güvenlik durumun stabil olduuğuna işaretle, Suudi basının hedefinin Haşdi Şabi ve Irak güvenlik güçlerinin prestijini tahrip etmek olduğunu kaydetti.
 
Başka bir haber göre, Haşdi Şabi ve Federal Polis güçleri bugün Saduniye bölgeine girerek, Kerkük vilayetinin güneybatısında yer alan bu bölgeyi temizleme operasyonuna başladı.
 
Dün IŞİD terör örgütü kalıntılarının kurduğu pusuda 27 Haşdi Şabi mensubu hayatını kaybetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.