Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suudi Rejimi Yemen'e Saldırdığı İçin Pişman Edeceğiz

Yemen eski cumhurbaşkanı ve halihazırda Yemen Milli Kongre partisi başkanı olan Ali Abdullah Salih, Suudi rejimini Yemen'e saldırdığı için pişman edeceklerini söyledi. 

03 Ekim 2017
Suudi Rejimi Yemen'e Saldırdığı İçin Pişman Edeceğiz

Ali Abdullah Salih, dün yaptığı açıklamada, Arabistan'ın Yemen'e saldırı ve düşmanlık yerine dostluk elini uzatması gerektiğini bildirdi.
 
Suudi rejimi  mart 2015'te Amerika başta olmak üzere BM gibi uluslararası kuruluşların sessiz desteğinde  Yemen'e savaş açmış ve o tarihten bu yana devam eden  Suudi  rejimi saldırılarında  en az 12 bin Yemenli ölürken onbinlercesi de yaralanmıştır. Milyonlarca Yemenli de evini barkını terketmek zorunda kalmıştır. 
 
Suudi rejiminin saldırılarına maruz kalmaya devam eden Yemen'e, aynı zamanda karadan, havadan ve denizden muhasara uygulandığı için  bu ülkede  gıda ve ilaç gibi en temel malzemelerin bulunmasında ciddi sorun yaşanıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.