Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suudi Rejim Yemen'i Tahrip Etmeye Devam Ediyor

Suudi koalisyonun Sade başta olmak üzere Yemen'in muhtelif noktalarına yönelik düzenlemeye devam ettiği saldırıları sonucu, Sade'de 200'ü aşkın kamu merkezi ve müessesi yerle bir oldu. 

03 Ekim 2017
Suudi Rejim Yemen'i Tahrip Etmeye Devam Ediyor

El-Meyadin televizyon kanalının aktardığı habere göre; saldırgan Suudi koalisyonuna ait savaş uçakları Yemen'i bombalamaya devam ediyor. Saldırılar sonucu Sade'de 200'den fazla kamu merkezi ve binası yerle bir oldu.
 
Suudi koalisyonun hava saldırılarında; sağlık, eğitim, haberleşme merkezleri, elektrik santralleri, petrol merkezleri, caddeler, köprüler ve su ambarları gibi noktalar tahrip edildi.
 
El-Meyadin muhabiri, Sade'de Merkez Bankası'nın tahrip edilen binası önünden bildirdiği haberde, Sade sakinlerinin saldırganlara karşı mücadelede öncü oldukları için ağır bedeller ödediklerini vurguladı.
 
Aynı kaynak, Sade'de Merkez Bankası'na ait binanın da hedef alındığı saldırılarda Sade vilayetinde 205 kamu merkezi ve binasının tahrip edildiğini kaydetti.
 
Sade Valisi Muhammed Cabir Razahi de yaptığı açıklamada; bu vilayette tüm sivil binalar, kamu merkezleri ve işyerlerinin yerle bir olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.