Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Türkiye,İran ve Azerbaycan "Karabağ" Meselesini Konuşacak

İran, Azerbaycan ve Türkiye ile birlikte ortak toplantı düzenliyor. 

05 Nisan 2016
Türkiye,İran ve Azerbaycan

İran, Azerbaycan Cumhuriyeti ve Türkiye Dışişleri bakanları bugün İran'ın kuzeyinde yer alan Ramser kentinde toplanıyor.
 
Ramser valisi Hüseyin Şaban ‌Sururi, konuyla ilgili olarak Fars haber ajansına yaptığı açıklamada, bu üçlü toplantının üç ülke arasında dönem toplantılar olarak düzenlendiğini ve bu dönemde ise İran Dışişleri Bakanlığı'nın koordinesiyle Ramser'de bugün düzenleneceğini söyledi.
 
Sözkonusu üç ülke dışişleri bakanlarının bir önceki oturumu ise Türkiye'nin İran sınırına yakın Van şehrinde düzenlenmişti.
 
Ramser valisi, bugünkü üçlü toplantıda , ülkeler arasında ikili ilişkiler, bölgesel ve uluslararası konular ve son günlerde Karabağ'da yaşanan çatışmanın ele alınacağını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.