Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İşgalci Ermeniler Şaşkın : "Azerbaycan'da Ne Silahlar Varmış"!

İşgalci Ermeni Lider Serj Sarkisyan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Berlin?de gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında, ?Azerbaycan, modern silahlarının olduğunu son üç günde gösterdi? 

07 Nisan 2016
İşgalci Ermeniler Şaşkın :

Hocalı soykırımının baş mimarı Serj Sarkisyan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Berlin’de gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında, “Azerbaycan, modern silahlarının olduğunu son üç günde gösterdi” dedi.
 
Rusya'nın Azerbaycan'a silah sattığına ilişkin bir soru üzerine Sarkisyan, Rusya'nın Ermenistan'ın stratejik müttefiki olduğunu ve Azerbaycan'a silah satmasını acı verici olarak nitelendirdi. Bunu etkilemek için sınırlı olanaklara sahip olduklarını savunan Sarkisyan, Azerbaycan'ın modern, kendilerinin ise 1980'li yıllardaki silahlara sahip olduğunu öne sürdü.
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.