Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ABD'nin Irak işgali, IŞİD'i türetti

BM Genel Kurul Başkanı Mogens Lykketoft, Amerika?nın Irak topraklarını işgal etmesi, IŞİD terör örgütünün türemesine zemin hazırladığını belirtti. 

31 Aralık 2015
ABD'nin Irak işgali, IŞİD'i türetti

BM Genel Kurul Başkanı Mogens Lykketoft, Amerika’nın Irak topraklarını işgal etmesi, IŞİD terör örgütünün türemesine zemin hazırladığını belirtti.
 
BM Genel Kurul Başkanı Lykketoft Rusya’nın Tas Haber Ajansı’na verdiği demeçte, Amerika’nın Irak saldırısı büyük hata olduğunu ve bu yanlış IŞİD’in türemesine zemin hazırladığını kaydetti.
 
Suriye krizine değinen Lykketoft, bu ülkede seçimler düzenleneceğini, fakat bundan önce Suriyeli azınlıkların kendilerini güven içinde hissetmelerini ve hiç bir seçimde bastırılmayacaklarına inanmalarını sağlamak gerektiğini vurguladı.
 
FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.