Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bahreyn Diktatörlüğü İstihbaratçıları Kadın Kılığında!

Bahreyn Diktatörlüğü baskı ve zulmüne bir yenisini daha ekledi. Diktatörlüğün istihbaratçıları kadın kılığında gezinerek demokratik gösterilere katılan gençleri diktatörlüğe servis ediyorlar. 

04 Mart 2015
Bahreyn Diktatörlüğü İstihbaratçıları Kadın Kılığında!

El- Halife diktatörlüğün baskı yönetimi her geçen gün halkın üzerinde yeni bir baskı uyguluyor. Bu kez de diktatörlüğün istihbaratçıları, demokratik hakları için sokağa çıkan Bahreynli gençleri servis edebilmek, hareketlerini yakından gözlemleyebilmek için yeni bir yola başvurdu.

Bahreyn Diktatörünün istihbaratçıları, çarşaf ve örtü giyerek ülkede ki halk hareketine katılan gençlerinhareketlerini kontrol edip kayıt altına almak için halkın arasına giriyorlar.

İstihbaratçıların bu uygulamalarına Bahreyn’in birçok şehrinde görüldü.

Öte yandan Bahreynli gençler sosyal paylaşım sitesi twitter da kadın elbisesi giyen istihbaratçılara karşı halka daha dikkatli olunması yönünde uyarılarda bulundular.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.