Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bursa?da 3 Golle, 3 Puan

Bölgesel Amatör Lig (B.A.L)'in 16. Hafta da oynanması gereken ve hava şartları nedeniyle ertelenen İnegöl Gençler Gücü - İfa Spor mücadelesi bugün gerçekleştirildi. İfa Spor, 2-1 geriye düştüğü mücadelede muhteşem bir geri dönüşe imza atarak 3-2 kazanmayı başardı.  

11 Şubat 2015
Bursa?da 3 Golle, 3 Puan

Bölgesel Amatör Lig (B.A.L)'in 16. Hafta da oynanması gereken ve hava şartları nedeniyle ertelenen İnegöl Gençler Gücü - İfa Spor mücadelesi bugün İnegöl Standında karşı karşıya geldi. 
 
Dakika 20’de İfa Spor penaltı kazandı. Penaltıyı İfa Spor’un Emektar futbolcusu Faruk Avcı gole çevirdi ve İfa spor İnegöl Gençler Gücü karşısında öne geçmeyi başardı.
 
Hava şartlarının olumsuz etkilediği mücadelede gol sonrası İfa Spor, İnegöl Gençler Gücü karşısında baskısını artırdı. 
38. Dakikada bu kez hakem İfa Spor aleyhine penaltı noktasını gösterdi. İnegöl Gençler Gücü penaltıdan bulduğu gol ile İfa Spor karşısında skoru eşitlemeyi başardı. İfa Spor kalesinde gördüğü golün şokunu henüz atlatamamışken 42. Dakikada kalesinde 2. Golü gördü ve 2-1 yenik duruma düştü.
 
İfa Spor, yediği golün ardından baskıyı biraz daha artırarak 45. Dakikada Furkan Organ ile yeniden eşitliği sağladı. Takımlar soyunma odasında 2-2’lik beraberlikle gitti. 
 
İkinci yarı iki takım açısından da biraz durgun başladı. Kronometreler 59. Dakikayı gösterirken İfa Spor’un yıldız oyuncusu M. Ali Atam sahneye çıkıyor ve harika bir vuruşla golü kaydediyor. İfa Spor yeniden üstünlüğü ele geçiriyor. Mücadelenin geri kalan dakikalarında başka gol kaydedilmezken Mücadele İfa Spor’un 2-3’lük üstünlüğü ile tamamlandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.