Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İsraillilerden, Yahudi Karikatüriste Ölüm Tehdidi

İsrail gazetesi Haaretz'te, Charlie Hebdo katliamında ölenler çizerlerle Gazze işgalinde ölen gazetecileri birlikte sunan bir karikatür yayımlanmasının ardından sağcı Yahudilerden tehdit mesajları yağdı. 

13 Ocak 2015
İsraillilerden, Yahudi Karikatüriste Ölüm Tehdidi

Charlie Hebdo ofisine yapılan baskın ve yaşanan katliamın ardından Pazar günü yapılan tarihi yürüyüşe, kendileri de çok sayıda katliamdan sorumlu birçok devlet adamının katılmasına tepkiler sürerken, bu isimlerden birini, Binyamin Netanyahu'yu zor durumda bırakacak bir gelişme yaşandı.

İsrail'in Haaretz gazetesi, katliamın ardından çok sayıda karikatüre yer verdi. Bunlardan biri de çizer Noa Olchowski'ye aitti.

Olchowski'nin karikatüründe "Paris'te Charlie Hebdo'ya düzenlenen saldırıda 10 gazeteci öldü, geçen yaz Gazze'ye düzenlenen saldırıda 13 gazeteci öldü" yazıyordu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.