Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İran'a Karşı İsrail ve Suudi İşbirliği

İran?a saldırmak için 'Siyonist' rejim ve Suudi Arabistan?ın işbirliği, İngiliz The Sunday Times gazetesine dayandırılan habere göre, İran nükleer tesislerine saldırmak amacıyla Mossad ve Suudi Arabistan arasında görüşmeler yapılmakta olduğunu bildirildi. 

18 Kasım 2013
İran'a Karşı İsrail ve Suudi İşbirliği

Suudi Arabistan ve Siyonist rejimin İran hususunda duydukları ortak endişelerine işaret eden bu gazete, Suudi diplomatların bilgisine dayanarak, iki ülkenin İran nükleer tesislerine saldırmak için mutabakatta kaldıklarını, muhtemel saldırıda Suudi Arabistan Siyonist rejimine İHA, helikopter ve tanker uçaklarla destek vereceğini yazdı.

The Sunday Times gazetesi, İran ve 5+1 ülkeleri arasında muhtemel bir anlaşma sağlandığı anda askeri seçenek masada yer alacağını, zira bu anlaşmadan kızgın olan Suudi Arabistan, İsrail’e her çeşit desteği sağlamaya niyetlendiğini yazısına ekledi.Öte yandan CNN’e konuşan ve bugün yayınlanacak Netanyahu, İran’ın nükleer çalışmalarını İsrail’in bekası için bir tehdit olarak niteledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.