Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Iğdır Müftülüğü'nden Skandal Rapor (Foto)

Iğdır Müftülüğü, Diyanet İşleri ve İçişleri Bakanlığı'na gönderdiği raporunda Iğdır'daki camilerin Diyanet'e bağlanması gerektiğini yazdı. 

20 Ekim 2013
Iğdır Müftülüğü'nden Skandal Rapor (Foto)

Iğdır İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İçişleri Bakanlığı'na gönderdiği raporunda, Şii ulemanın, mezhepsel istismara çalıştığı, bidat ve hurefelerle bilgilendirme yaptıkları yazıldı.

Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği, konuyla ilgili yaptıkları basın açıklamasında, raporun vehametini belirterek, konunun takipçisi olacaklarını ve Iğdır halkına atılan bu iftiraların hesabını soracaklarını söyledi. Türk Milleti'nin asli unsuru olduklarının, birlik ve beraberliğe verdikleri önemin altının çizildiği açıklamada, Diyanet'e bağlanma gibi bir durumun, Diyanet'in yapısı değişmedikçe mümkün olmadığı belirtildi.


Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.