Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye'den Hz. Ebulfazl Abbas Camii Ziyareti (Foto)

Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan, Yeniçiftlik'te bulunan Hz. Ebulfazl Abbas Camii inşaatını yerinde inceledi. 

20 Ekim 2013
Zeynebiye'den Hz. Ebulfazl Abbas Camii Ziyareti (Foto)

Yaklaşık bir buçuk ay önce temeli atılan Hz. Ebulfazl Abbas Camii inşaatı projesinin takipçisi olan Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan, inşaatın işleyişini incelemek üzere Yeniçiftlik'e davet edildi.

Turan, Hz. Ebulfazl Abbas Camii İmamı Ş. Ziya Gök ve Dernek Yönetim Başkanı H. Süleyman İlter, yönetim üyesi H. Kurban Aksu, H. Sultanali Tuncay, H. İsa Coşkun ve H. Aydın Ergül'ün eşlik etmesiyle camii inşaatını inceledi.

Camii imamı ve dernek yönetiminden bilgi alan Turan, başarılı çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkürlerini bildirerek, "Bu başarılı çalışmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum, ayrıca müminleri yaklaşmakta olan Muharrem Ayı'na kadar, bu camiiyi bitirmeye davet ediyorum, şu ana kadar emeği geçen müminlere de teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Ziyaret, toplu çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. 

Ziyaretin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.