Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Laricani: "İsrail Kendi Güvenliği ile Oynamakta"

İran İslami Şura Meclisi başkanı Suriye olaylarının gerisinde siyonist İsrail rejiminin kendi güvenliği ile oynadığını söyledi.  

02 Eylul 2013
Laricani:

İran İslami Şura Meclisi başkanı "Ali Laricani" meclisin bugünkü oturumu açılışında, ABD'li yetkililerin, Suriye hükümeti tarafından kimyasal silahlar kullanıldığına dair ellerinde belgelerin bulunduğu yolundaki iddialarına temasla, ABD hükümetinin sözünü ettiği dinleme sesinin siyonistler tarafından kendilerinin ele geçirdiğini iddia ettiğini ve bu meselenin tüm boyutlarının dünya kamu oyu tarafından kuşkuyla karşılandığını söyledi.

İslami diriliş ve siyonist İsrail rejimini Lübnan ordusundan peş peşe aldığı yenilgilerin ABD ve siyonist rejim tarafından asılsız iddiaların ortaya atılmasına yol açtığını belirten Laricani sisyonsit İsrail rejiminin Suriye olaylarının gerisinde kendi güvenliği ile oynadığı konusunda uyarıda bulundu.

BM müfettişlerinin incelemeleri henüz sonuçlanmazken ABD'nin ön yargıyla Suriye hükümetini kimyasal silahlardan sorumlu gösterdiğini ve bunun da hiçbir akıl ve mantık tarafından kabul edilemeyeceğini belirten Laricani ABD'nin gerçekte kendi askeri operasyonu için gerekçe bulmaya çalıştığını belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.