Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Alevi Şeyh Bedri Ğazal Şehit Edildi

Asia News ve Al-Alam Tv'nin haberine göre, 5 Ağustos günü kaçırılan Alevilerin en önemli dini liderlerinden Şeyh Bedr Gazal'ın, "Irak ve Şam İslam Devleti (IŞİD)" hareketinin kararıyla katledildiği iddia edildi. 

20 Ağustos 2013
Alevi Şeyh Bedri Ğazal Şehit Edildi

Suriyeli teröristler aldıkları ağır yenilgilerin ardından taraftarlarının moralini yükseltmek ve ruhiye kazandırmak için her türlü cinayete imza atmaktadırlar.

Terörist gruplara bağlı kaynaklar "Asya" haber ajansına verdikleri mülakatta iki hafta önce Irak ve Şam İslam Devleti adlı terörist örgütün Lazkiye'deki Barude köyüne düzenledikleri saldırıda kaçırdıkları Alevi dedesi ve din adamı şeyh Bedri Ğazal'ın aynı örgüt tarafından şehit edildiğini bildirdi.

Humus ili Devrim Konseyi ve Basr-i Şam örgütleri de haberi doğruladılar. Terörist gruplar daha öncede kaçırdıkları Şeyh Bedir Ğazal'ın kanlar içinde fotoğraflarını medyada yayınlamışlardı.

Yayınlanan fotoğraflardan şeyh Bedir Ğazal'ın terörist gruplar tarafından işkenceye tabi tutulduğu ve dövüldüğü görülmekteydi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.