Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bahreyn Ali Halife Rejimini Kınıyor

Bahreyn insan hakları gözetleme kurumu dini özgürlüklerden sorumlu yetkilisi Şeyh Meysem Salman, dikta halife rejiminin Er Rıfai camisine yönelik düzenlenen patlamayı gerekçe göstererek, bu meseleyi muhaliflere karşı kullanma amacını güttüğünü belirtti. 

24 Temmuz 2013
Bahreyn Ali Halife Rejimini Kınıyor

El lolo kanalının haberine göre, Şeyh Meysem Salman Salı günü yaptığı açıklamada, bu kurumun despot rejimin tüm şiddet ve baskıcı politikalarını ve bu çirkin davranışların sorumlularını kınadığını söyledi.

Şeyh Salman, dikta Bahreyn rejiminin Er Rıfai camisindeki patlamaya bahane getirerek, uluslar arası camiayı ikna etme telaşında olduğu, ama bunu başaramadığını belirtti.

Şeyh Meysem Salman ayrıca, Er Rıfai camiine düzenlenen saldırı, Bahreyn'in çeşitli bölgelerinde  düzenlenen camii saldırılarını durdurma ve 5 camiye düzenlenen patlama sabotajlarının araştırılması amacıyla bağımsız uluslararası komitenin kurulmasını istedi.

Salman ayrıca Er Rıfai camisine düzenlenen patlamalara değinerek, patlamadaki şüphe ve belirsizliklere rağmen, resmi makamlar hemen patlamanın sorumluları olarak muhalifler ve onların liderlerini gösterdiklerini belirtti.

Söz konusu yetkili tüm dünya Müslümanlarından Al-ı Halife rejiminin baskı ve cinayet siyasetlerini durdurması yönünde yardım talebinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.