Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye'de Cuma Namazı-Canlı

Mübarek Ramazan Ayı itibariyle yayınlarına hız veren Zeynebiye Tv, Halkalı Zeynebiye Camii'nden canlı yayın yapacak. 

12 Temmuz 2013
Zeynebiye'de Cuma Namazı-Canlı

1 Ramazan itibariyle her gün üç canlı yayın yapan Zeynebiye Tv, bugün Halkalı Zeynebiye Camii'nde kılınacak Cuma Namazı'nı da canlı yayınlayacak.

Bu hafta itibariyle Kuran Hatim Programı, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'le Ramazan Sohbetleri ve Zeynebiye'de Ramazan Şenlikleri'ni canlı yayınlayan Zeynebiye Tv, bu hafta Cuma Namazı'nı da canlı yayınlayacak.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün her hafta Cuma günü toplumsal mesajlarını dinlemek için binlerce kişi Zeynebiye Camii'ne akın etmekte, işi dolayısıyla ya da bölge dışında olduğu için katılamayanlar ise, Zeynebiye.com'dan Cuma gündemini takip etmekte.

Özellikle şehirdışında veya yurtdışında olduğu için programlara katılamayanların yoğun ilgi gösterdiği Zeynebiye Tv, yayınlarına çeşitli programları da ekleyecek.

İzlemek İçin Tıklayın

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.