Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana, CABİR?i Ziyaret Etti (Foto)

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri, kısa adı CABİR olan Dünya Caferi Alimler Birliği?ni ziyaret etti. 

01 Temmuz 2013
Zehra Ana, CABİR?i Ziyaret Etti (Foto)

Kurumlar Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Zehra Ana Derneği Başkanı Meftune Atam ve dernek yöneticileri ile CABİR Başkanı H. Hasan Karabulut ve Ehlibeyt alimlerimiz katıldı. Görüşmede CABİR’e başarı dileklerinde bulunan Meftune Atam, Dünya Caferi Alimler Birliği’nin ülkemiz ve bölgemiz için önemli misyonlar üstlendiğine vurgu yaparak, camiamızın bayanları olarak Zehra Ana Derneği’nin bu bağlamda üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğunu belirtti.

CABİR Başkanı H. Hasan Karabulut da ziyaretten ötürü Zehra Ana Derneği yöneticilerine teşekkür ederek Zehra Ana’nın gayretli ve başarılı çalışmalarını yıllardır takdirle takip ettiğini ve işbirliği içerisinde çalışmaların yürütüleceğini söyledi.

Toplumsal çalışmalara yönelik proje ve önerilerin müzakere edildiği ziyaret sonunda Zehra Ana Derneği üyeleri, CABİR’e üzerinde Yasin Suresi’nin yazılı olduğu bir tablo hediye ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.