Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hacı Yasin Kaçan Hakk'a Uğurlandı

19 Nisan Cuma günü vefat eden camiamızın saygın şahsiyetlerinden, hayırseverliğiyle tanınan Hacı Yasin Kaçan büyük katkılar yaptığı Zeynebiye'den dua, tekbir ve salavatlarla son yolculuğuna uğurlandı. 

22 Nisan 2013
Hacı Yasin Kaçan Hakk'a Uğurlandı

Zeynebiye toplumunun mihenk taşlarından ve saygıdeğer büyüklerinden Hacı Yasin Kaçan'ın vefatı tüm dostlarını üzdü.

Zeynebiye Tv olarak vefatının 3.gününde Hacı Yasin Kaçan'ı Zeynebiye Dernek Başkanı Hacı Mir İzzet Akçay'a sorduk:

"Hacı Yasin Kaçan, Allah rahmet etsin, iyi, saygıdeğer bir büyüğümüzdü, temiz yürekli bir insandı. Caminin ilk demirbaşlarındandı, daha doğrusu temel taşlarındandı. Kendisinin Zeynebiye'ye gerçekten çok hizmetleri, katkıları olmuştu. Rahmetli Hacı Yasin Kaçan Zeynebiye için uzun süre görevlerde bulunmuştu. Kendisini çok sever sayardık, esprili bir mizacı vardı. Kalbi, gönlü açık biriydi. Her zaman toplumun lehine çalışırdı. Toplumda gerçekleşen ufacık bir problemden bile çok rahatsız olan, bunun telafisi için de elinden geleni yapan bir abimizdi. Samimi biriydi, Zeynebiye'nin bizlerin geleceği olduğunu anlatırdı. Hiçbir zaman ikilikten, bölücülükten yana olmadı. Değerli Liderimiz Selahattin Özgündüz'e bağlılığı olan biriydi.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.