Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Irak Yine Kana Bulandı

Irak'ın, Selahaddin, Babil, Nasıriye ve Kerkük illerinde bomba yüklü araçlarla düzenlenen saldırılarda 22 kişi öldü, 185 kişi yaralandı. 

15 Nisan 2013
Irak Yine Kana Bulandı

Irak'ın kuzeyindeki Kerkük şehrinin El-Mez semtinde, Kerkük Üniversitesi rektörünün aracını hedef alan bombalı yüklü araçla düzenlenen saldırıda 5 kişinin öldüğü kaydedildi. Ülke genelinde bomba yüklü araçla düzenlenen diğer saldırılarda ise 7 kişi hayatını kaybetti. Saldırılarda, 185 kişi ise yaralandı.

El-Alem televizyon kanalı ise Bağdat Uluslar arası hava alanı yakınlarında da bomba yüklü bir aracın infilak ettiğini ancak bu olayda muhtemel can kaybı hakkında henüz bir açıklama yapılmadığını bildirdi.

Ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe ediliyor.

Irak'ta tekfircilerin saldırıları yüzünden onbinlerce Müslüman hayatını kaybetti, onbinlercesi de yaralandı.

Kendileri gibi inanmayan herkesi kafir gören tekfirciler, işgalci güçlere değil, Müslümanlara karşı yaptıkları saldırılarla tanınıyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.