Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ABD'den Silahlı Gruplara Yardım

Amerikan yönetiminin, siyasi çözüm söyleminin aksine Suriye?deki silahlı gruplara silah yardımı yapmaya hazırlandığı bildirildi.  

28 Şubat 2013
ABD'den Silahlı Gruplara Yardım

Washington Post gazetesi, Amerika ve Avrupalı yetkililere dayanarak Beyaz Saray'ın iki yıldır sürdürdüğü Suriye siyasetinde değişikliğe giderek Suriyeli muhaliflere zırhlı araç ve kurşun geçirmez yelekler göndermek için çalışmalarda bulunduğunu yazdı.

Gazetenin kaynaklarına göre Amerika Dışişleri Bakanı John Kerry, AB ve Ortadoğu ülkelerini kapsayacak ziyareti sırasında, Amerika'nın Suriye siyasetinde gerçekleştireceği değişimi gündeme getirmesi bekleniyor.

Amerika'nın Suriyeli muhaliflere silah göndermeme kararındaki ısrarını koruduğunu belirten Washington Post, Dışişleri Bakanı Kerry'nin Perşembe günü Roma'da Suriyeli muhaliflere görüşeceğini hatırlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.