Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suriye, İsrail İHA'sını Düşürdü

Suriye ordusunun, Lübnan sınırındaki Deyr el-Aşair bölgesinde, İsrail'e ait insansız hava aracını düşürdüğü bildirildi.  

21 Şubat 2013
Suriye, İsrail İHA'sını Düşürdü

Suriye resmi televizyonunda yer alan haberde, görgü tanıklarının, "Suriye ordu birliklerinin uçaksavar atışıyla İsrail'e ait insansız hava aracını düşürdüğünü" aktardığı belirtildi.

Lübnan medyasında, Deyr el-Aşair bölgesinin karşısında yer alan Yanta kasabasının yakınına, SAM tipi bir füzenin bazı parçalarının düştüğü haberleri yer aldı.

Öte yandan Lübnan resmi haber ajansı (NNA), İsrail'e ait bir keşif uçağı ve 4 savaş uçağının günün farklı saatlerinde Lübnan hava sahasını ihlal ettiğini duyurdu.

İdlib’de operasyon, Libyalı bir komutan öldürüldü

Suriye güvenlik güçlerinin İdlib kırsalında düzenlediği operasyonda aralarında Libyalı Enes el-Hatib’in de bulunduğu 100’den fazla militan öldürüldü.

Breakingnews’in haberine göre Suriye güvenlik güçleri, İdlib’in Şerce ve Cebel Zaviye bölgelerinde silahlı gruplara ait 20 aracı imha etti.

Suriye güvenlik güçlerinin silahlı gruplara ait mühimmat yüklü bir aracı hedef alması sonucu aralarında grubun Libyalı komutanlarından Enes el-Hatib’in de bulunduğu 100’den fazla militan öldürüldü.

Haberde Cisr eş-Şugur’a bağlı Tamanaa bölgesinde düzenlenen operasyonda ise silahlı gruplara ait bir karargahın imha edildiği Abdurrezzak Hıdır adlı bir grup lideri ile 13 militanın öldürüldüğü 26 militanın ise yaralandığı belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.