Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Esad: Suriye Altyapısını Yıkmak İstiyorlar

Suriye Devlet Başkanı Başar Esad, bakanlar kurulu toplantısında yaptığı açıklamada Suriye karşıtlarının ülkenin alt yapısını yıkmak üzere çaba sarfettiklerini söyledi. Konu ile ilgili açıklama Çarşamba günü Suriye Haber Ajansı SANA tarafından aktarıldı. 

14 Şubat 2013
Esad: Suriye Altyapısını Yıkmak İstiyorlar

Esad sözlerine şöyle devam etti: “Bunların hedefi Suriye halkıdır, Suriye halkının psikolojisini tahrip etmek istiyorlar. Bununla mücadele etmek için çok aşırı çaba sarfetmek gerekiyor”.

Bakanlar kurulu toplantısında ayrıca kabinenin yeni üyeleri yemin ederek görevlerine başladılar. Yeni bakanlar: Toplumsal İşler Bakanı Hüseyin Arnus, Çalışma Bakanı Hasan Hicazi, Köy Ekonomisi Bakanı Ahmad Al-Kadri, Petrol ve Mineral Kaynaklar Bakanı Süleyman Al-Abbas, Maliye Bakanı İsmail İsmail ve Sosyal Güvenlik Bakanı Kinda Aş-Şammat.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.