Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İranlı General Şehid Edildi

Lübnan'da şehid edilen Lübnan Onarım Merkezinin İranlı Başkanı şehid "Hasan Şateri"nin cenazesi bugün Tahran'da teşyii ederek toprağa verilecek. 

14 Şubat 2013
İranlı General Şehid Edildi

Fars Haber ajansının bildirdiğine göre şehid "Hasan Şateri"nin cenazesi bugün halk kitlelerinden muhtelif kesimlerin katılımıyla Tahran'da teşyii edildikten sonra doğum yeri Semnan iline götürülerek toprağa verilecek.

Lübnan Onarım Merkezinin İranlı Başkanı Şehid Hasan Şateri dün Şam'dan Beyrut'a giderken siyonistlere bağlı teröristlerin saldırısına uğrayarak şehid edilmişti.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu komutanlarından general Ramazan Şerif konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Şehid Şateri'nin Lübnan onarımı ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğü bir dönemde Şam-Beyrut yolu üzerinde siyonistlere bağlı silahlı terörist unsurlarca pusuya düşürülerek şehid edildiğini, ancak düşmanın bu gibi iğrenç saldırılardan istedikleri sonucu alamayacaklarını söyledi.

Lübnan Onarım Merkezi, İsrail'in Lübnan'a karşı başlattığı ve 33 günlük savaş olarak meşhur olan savaşın yıkımlarını onarmak sorumluluğunu üstlenmiş bulunmaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.