Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bahreynli Devrimcilerden "Şartlı Evet"

Bahreyn'de dikta rejime karşı mücadele veren muhalifler, dikta rejimin kendileriyle görüşme çağrısını şartlı kabul ettiler. 

24 Ocak 2013
Bahreynli Devrimcilerden

El alem kanalının haberine göre, muhalif partiler, dikta rejimle görüşmeyi,  halkın  haklı taleplerinin gerçekleşmesi ve referandum yapılmasının garanti altına alınması şartıyla kabul ettiler.

Başta El Vifak olmak üzere çok sayıda parti ve siyasi kuruluşun  ortak karar aldığı ve bu ortak kararın dikta rejimin geri adım atmasına  neden olduğu bildirilirken  bu zamana kadar Bahreyn'de düzenlenen gösterilerde cezaevlerinde suçsuz yere yatan insanların derhal serbest bırakılması, ülkede bulunan Suudi askerlerinin ülkeyi terk etmesi, serbest seçimlerin yapılması gibi halkın  talepleri bulunmaktaydı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.