Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Aşura Tertip Komiteleri Toplanıyor

Aşura Matem Merasimi'nde yapılacak olan çalışmalar için oluşturulacak komiteler, Çarşamba günü 20:00'da Zeynebiye Camii'nde toplanacak. 

22 Ekim 2012
Aşura Tertip Komiteleri Toplanıyor

Peygamberimizin torunu İmam Hüseyin (as) ve 71 yareninin Kerbela çölünde susuz şehit edilişlerinin 1373. yılında, Halkalı Aşura Meydanı'nda yüz binlerin buluşmasına sayılı günler kaldı. 24 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek bu büyük töreni düzenleyen CAFERİDER'de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Caferider Genel Sekreteri Kasım Nas'ın Zeynebiye.com'a verdiği bilgiye göre, 25 Kasım 2012 Cumartesi günü yapılacak olan Evrensel Aşura Matem Merasimi için her yıl olduğu gibi bu yıl da komiteler oluşturulacak.

Çarşamba günü akşam namazının ardından saat 20:00'da Zeynebiye Camii'nde yapılacak olan toplantıya, Caferider yönetimiyle birlikte, görev alabilecek olan herkes katılabilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.