Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana'dan Eğitime Destek (Foto)

Zehra Ana Yardımlaşma Derneği'nin, camiamızdaki öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamak amacıyla İfa Spor Çay Bahçesi'nde kermes düzenledi. 

22 Eylul 2012
Zehra Ana'dan Eğitime Destek (Foto)

21 Eylül Cuma günü Zeynebiye'de kılınan Cuma namazının ardından İfa Spor Çay Bahçesi'nde düzenlenen kermese Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Zeynebiyeli hanımların evlerinde hazırlayıp getirdiği ev yapımı yiyecekler tamamen satılırken, en çok ilgiyi yöresel yiyeceklerden kete gördü. Zehra Ana'nın eğitime destek olan çalışmalarına katkıda bulunan Zeynebiyeliler, birbirinden lezzetli ürünlerin tadına bakma fırsatı buldular.

Hatırlatalım ki; burs başvurusunda bulunmak için BURS BAŞVURU FORMU'nu doldurduktan sonra, formu Zehra Ana Derneği veya Caferider'e teslim edilmesi ya da [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Burs vermek veya diğer soru, öneri ve merak ettikleriniz hakkında bilgi almak için [email protected] adresinden yetkililere ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.