Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İsrail Gazze'ye Saldırdı

Siyonist rejimin son 12 saat içinde Gazze'ye düzenlediği iki hava saldırısında toplam altı Filistinli hayatını kaybetti. İsrailli yetkililer öldürülen kişilerin bombalı saldırı hazırlığındaki militanlar olduğunu iddia etti. 

06 Eylul 2012
İsrail Gazze'ye Saldırdı

Hamas yönetimin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref el Kudra ''Bizim elimizde üç sivilin cenazesi var'' dedi.

Kudra, ölenlerden ikisinin 22 ve 23 yaşlarındaki Akram ve Ihab el Zaanin kardeşler olduğunu açıkladı. Üçüncü cenaze ise, hastane çalışanı 26 yaşındaki Tarık el Kafarna'ya ait. Bakanlık sözcüsü Kafarna'nın öldüğü sırada Beit Hanun hastanesindeki işine gitmekte olduğunu sözlerine ekledi.

İsrail ordusu ise öldürülen kişilerin ''Gazze'nin kuzeyindeki güvenlik çitinin dibine bomba yerleştirmekte olduklarını'' iddia etti.

Bu saldırıdan birkaç saat önce de İsrail'in Gazze'nin merkezindeki el Maghazi mülteci kampına düzenlediği hava saldırısında 3 Filistinli hayatını kaybetmiş, bir kişi de ağır yaralanmıştı.

Siyonist rejim bu kişilerin de "roket saldırısı hazırlığı yapan teröristler olduğunu" iddia etti.

Filistinli yetkililer ise, mülteci kampında hayatını kaybedenlerin de siviller olduğunda ısrar ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.