Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Taşeronlar İşbaşında: Şam'da Terör Dalgası

Suriye'nin başkenti Şam'da Ulusal Güvenlik Kurulu toplantısı esnasında düzenlenen terörist intihar saldırısında Savunma Bakanı Davud Racha, İçişleri Bakanı İbrahim El Şaar ve Esad'ın eniştesi Genelkurmay Başkan yardımcısı Asıf Şevket öldürüldü. Suriye ordusu, "Terörle kararlılıkla mücadele edilecek" açıklaması yaptı. 

18 Temmuz 2012
Taşeronlar İşbaşında: Şam'da Terör Dalgası

Terörle mücadelede kararlıyız

Saldırı sonrası Suriye ordusundan yapılan açıklamada, terörle mücadeleye devam edileceği belirtilerek, "Bu saldırı terörle mücadelede ordunun kararlılığını daha da artırmıştır" denildi. Suriye Enformasyon Bakanı da, "Suriye halkı gelişmiş bir halktır. Medeni bir ülkedir ve farklı görüşlere inanır. Terörizme, mezhep çatışmalarına inanmıyoruz. Suriye'ye herhangi bir mermi göndermiş her ülkenin bu patlamadan payı var " dedi.

Terörist Özgür Suriye Ordusu önceki gün yayınladığı bildiride, Suriye güvenlik güçlerine karşı ülke genelinde "Suriye Depremi ve Şam Volkanı" kod adıyla saldırı dalgası başlatacağını duyurmuştu. Bildiri sonrası Suriye'nin başkenti Şam'a işbirlikçi militanlar saldırmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.