Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şeyh Nemr'i Kaçıran Suud'u Telin Mitingi

Zulümde sınır tanımayan Suud yönetimi geçtiğimiz gün Ayetullah Şeyh Nemr'i önce suikastle yaralamış, daha sonra bilinmeyen bir yere kaçırmıştı. 

12 Temmuz 2012
Şeyh Nemr'i Kaçıran Suud'u Telin Mitingi

Suriye'ye demokrasi ihraç eden Suud yönetimi, zulümde sınır tanımıyor. Silahsız direnişi tanklarla ve ağır silahlarla bastıran Suud, silahlı direnişi sonuna kadar destekleyerek demokrasi çığırtkanlığı yapıyor.

Bahreyn'de, Yemen'de ve diğer İslam topraklarında masum halka çeşitli kimyasal ve ağır silahlarla saldıran Suud yönetimi, kendi ülkesinde de zulümde sınır tanımıyor.

Her türlü muhalefeti şiddetle bastıran Suud, geçtiğimiz gün Şiilerin önde gelen liderlerinden Şeyh Nemr'i suikaste yaralayarak kaçırdı.

Suud zulmüne dur demek ve mazlum halka destek vermek için Zeynebiye Camii'nde Cuma namazı sonrasında "Suud'u Telin Mitingi" düzenlenecek.

Her zaman mazlumun yanında yer alan herkesin katılacağı mitinge katılımın yüksek olması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.