Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Netanyahu Yine İran'a Saldırdı

İsrail Başbakanı Netanyahu, Kudüs'te düzenlenen Holocost töreninde İran İslam İnkılabı'ın oluşturduğu tehdidi anlattı. 

19 Nisan 2012
Netanyahu Yine İran'a Saldırdı

Jerusalem Post Gazetesi'nin haberine göre Holocost'un yıl dönümü münasebeti töreninde yaptığı konuşmasında İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, konuşmasının büyük bir kısmını İran'ın oluşturduğu tehdide ayırdı.

Netanyahu "İran rejimi, İsrail halkını yok etmek için açık bir şekilde çalışıyor. İran, bu hedefine ulaşmak için de nükleer silah elde etmeye çalışıyor. İran'ın bu hedefine ulaşmaması tüm dünyanın görevi. Fakat her şeyden de önce İsrail'in boynuna borçtur. İran, İsrail'in varlığı yanı sıra bölgedeki tüm devletlerini, dünya barışını ve güvenliğini tehdit etmektedir" dedi.

İsrail Cumhurbaşkanı Shimon Peres ise "Holocost'tan ders çıkararak İran'ın tehditlerine karşı mücadele etmelidir. İran, tüm dünyayı tehdit ediyor ve terörün merkezini oluşturmaktadır. İsrail tek başına bu tehdide karşı koyma gücüne sahiptir." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.