Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Devrim Ateşi Asla Sönmeyecek

Bahreynli siyasi aktivist Hasan Muhammed Merzuk, Bahreyn halkının, zafere varana dek, durmaksızın devrimini sürdüreğini söyledi. 

18 Nisan 2012
Devrim Ateşi Asla Sönmeyecek

Bahreynli siyasi aktivist Hasan Muhammed Merzuk, “Bahreyn halkı zafere varana dek, durmaksızın devrim yolunda ayaklanmasını sürdürecek,  Amerika ve onun çifte standartlı politikası bilsin ki her kim Bahreyn rejimini desteklerse, halkın direnişi ile karşılaşacaktır” dedi.

Merzuk, El-Alem haber kanalına salı günü verdiği demeçte: “Bizler Bahreyn halkı olarak rejime karşı ayaklandığımızı protesto gösterileri ile göstermeye devam edeceğiz.

Bahreyn yönetimi mitinglere getirdiği yasakla ayaklanmaların duracağını zannediyor. Fakat Bahreyn rejimi ve onu korumaya çalışan bazı Arap idareciler bilsin ki, Bahreyn halkı başka şey değil zafer gerçekleşinceye kadar devrimini sürdürecektir” dedi.

Bahreyn devriminin üzerinden bir yıldan fazla bir sürenin geçmesiyle birlikte ufukta onları bekleyen akıbet hakkındaki bir soruya Merzuk şöyle cevap verdi:

“Bizler çifte standart siyasetini takip eden Amerika ve Avrupa ülkelerine arkasını dayamış olan Bahreyn rejimine karşı, meşru haklarımızı talep etmek için değil bir sene, onlarca yıl mücadele etmeye hazırız. Biz ne Amerika’ya, ne Avrupa’ya, ne de dış dünyaya güveniyoruz. Biz gençlerimizde gördüğümüz kararlı direniş ruhuna ve sabrımıza dayanmaktayız.” dedi.

Merzuk sözlerini şöyle sürdürdü: “Amerika Birleşik Devletleri, Bahreyn rejimini halkına baskı ve şiddet uygulaması konusunda desteklerken bir yandan da Suriye’de çifte standart uygulamaktadır. Biz de şunu soruyoruz: Bahreyn halkını, Suriye halkından ayıran nedir? Suriye’ye durumu yerinde incelemeleri için heyetler gönderilirken, Bahreyn için bir heyet bile gönderilmedi."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.