Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana Nevruz Çıkarması Yaptı (Foto)

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Nevruz Bayramı'nda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürdü. 

19 Mart 2012
Zehra Ana Nevruz Çıkarması Yaptı (Foto)

Hz. Fatıma (sa)'nın adıyla müzeyyen yardım derneği, Nevruz Bayramı'nda İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşarak bacabaca paylarını dağıttı.

Düzenli olarak ihtiyaç sahiplerinin ellerinden tutan Zehra Ana Derneği, Nevruz Bayramı'nda da her evin bayramı yaşaması gerektiğini düşünerek bayram öncesinde yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Siz de bu hayır kervanına katılmak istiyorsanız 0212 548 98 45 ve 0539 815 94 79 numaları telefonlarla irtibata geçebilirsiniz.

Zehra Ana "Nezir, Akika, Keffare ve Sadaka" kurbanlarınızı da İslami kurallara uygun olarak kestiriyor veya kesilmiş kurban etlerini alarak ihtiyaç sahibi dul, yetim, öksüz fakir ve muhtaç ailelere dağıtıyor. Kurbanlarınız dağıtıldıktan sonra dernek yetkilileri sizleri faks, e-mail veya mektup ile bilgilendiriyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.