Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

CGK Edirne Evi Toplantısı - (Foto)

25 Şubat 2012 tarihinde Edirne Trakya Üniversitesi?nde eğitim gören Caferi-Der Gençlik Kolları öğrencileri, ikinci dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi, toplantının ana konusu ise Hocalı Soykırımı idi. 

01 Mart 2012
CGK Edirne Evi Toplantısı - (Foto)

Edirne’de okuyan Caferi bayan öğrenciler CGK evinde bir araya geldi. Toplantı CGK Edirne evi sakinlerinin hazırlamış olduğu “Hocalı Soykırımı”nı anlatan ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Hocalı ile ilgili bilgi verildi. Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesinin işgali ve yaşanan zulümlerle ilgili kompozisyon ve belgesellerin izlendiği programa katılan Caferi öğrenciler duygusal anlar yaşadı.

Yaklaşık 15 öğrencinin katıldığı programın ardından geçmiş dönemin değerlendirilmesi yapıldı. Bu döneme yönelik yapılabilecek faaliyetler hakkında konuşan Caferi üniversite bayanlar istişarelerde bulundu.

Toplantı sonrası yapılan ikramla sonlanan gün, Caferi üniversiteliler için unutulmaz bir gün olarak CGK Edirne ajandalarına geçti.

2011-2012 eğitim döneminde faaliyetine başlayan CGK Edirne Bayan Evi, ilk dönemin başlarında CGK temsilcilerini ve Zehra Ana yöneticilerini ağırlamıştı. Evi ziyaret eden yöneticiler, Trakya Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerimizle sohbet etmiş, evin ihtiyaçlarını ve CGK'dan beklentileri görüşmüşlerdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.