Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İlim Yuvası Zeynebiye (Foto)

Zeynebiye, yediden yetmişe kadın-erkek, çoluk-çocuk herkese hitap eden ilim dersleri imkanı sunuyor. 

15 Şubat 2012
İlim Yuvası Zeynebiye (Foto)

Cuma akşamları 18 yaş altı gençler, akaid, ahkam ve ahlak sohbetlerinde Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan ile buluşuyor. Her cuma 19.30'da Zeynebiye Camii'nde ders gören katılımcılar her pazar sabah namazında buluşup namazın ardından Turan'ın ilmi sohbetlerinden istifade ediyorlar.

Cumartesi akşamları ise İmam Hüseyin Destesi'nin organize ettiği haftalık sohbetler 20.00'da Zeynebiye Camii'nde gerçekleşiyor. Azerbaycanlı Ehlibeyt alimimiz Ş. Hamza 'nın sohbetleri tüm gençliğimize açık.

Pazar akşamları Hz. Abbas Destesi tarafından organize edilen sohbetlerde ise, Ş. Kemal Otay Zeynebiyeli gençlere sesleniyor.

Ayrıca her akşam 21.15'te Kur'an-ı Kerim ve tecvit dersleri Aşağı Aktaş Derneği'nde öğrencileri bekliyor.

Zeynebiyeli bayanlar çok şanslı

2006 yılından bu yana birbirinden anlamlı çalışmalara imza atan Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, eğitim çalışmalarıyla camiamızdaki bayanlara önemli fırsatlar sunuyor.

İlim öğrenmek isteyen bayanların yıllardır istekle hasretle beklediği eğitim atağını Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hayata geçirdi.

Derneğin kültürel etkinlikleri çerçevesinde Arapça, Farsça, tecvit, tefsiri temel bilgiler gibi derslerin yer alacağı kurslar eğitimine başladı. Zehra Ana yetkilileri, bayanların bu çalışmalara ilgisinden çok memnunlar.

Siz de bu eğitim imkanından istifade etmek istiyorsanız Zehra Ana yetkilileri ile irtibata geçiniz: 0212 548 98 45 – 0539 815 94 79

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.