Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana, CEM Vakfı Kermesi'nde (Foto)

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Cem Vakfı Kadın Kolları'nın düzenlediği kermesi ziyaret ederek yetkililerle görüştüler. 

15 Şubat 2012
Zehra Ana, CEM Vakfı Kermesi'nde (Foto)

2006 yılından bu yana birbirinden anlamlı çalışmalara imza atan Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, son yıllarda çeşitli sivil toplum örgütleriyle ilişkiler kurarak çıtayı yükseltiyor.

Dernek Başkanı Meftune Atam ve yöneticilerden olan Zehra Ana heyet, Cem Vakfı Kadın Kolları Başkanı Fatma Çınar ve kadın kolları üyeler ile görüştüler. Kermesten alışveriş de yapan Zehra Ana yöneticileri kermese katkıda bulundukları malzemeleri de yetkililere teslim ettiler.

Oldukça samimi bir ortamda geçen görüşmede Fatma Çınar, vakıf bünyesinde kadın kollarını yeni oluşturduklarını belirterek, sosyal faaliyetlerinde Zehra Ana Derneği'nin tecrübelerinden istifade edeceklerini vurguladı.

Zehra Ana Derneği Başkanı Meftune Atam da Cem Vakfı'nı kendilerine çok yakın gördüklerini dile getirerek "Kadın kollarının oluşması bizleri çok sevindirmişti. İnşallah bundan gönül birliği ile daha iyi hizmet etmeye çalışacağız." dedi.

Görüşmenin ardından misafir ve evsahibi heyet, bir daha görüşme dileklerini tekrarladılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.