Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor Hakem Kurbanı: 0-0 (Foto)

Süper Amatör Küme 5.Grupta oynanan maçta taraftarının da müşiş desteğiyle Halkalı'yı Çatalcaspor'a dar eden İFA'mızın nizami golü yan hakemin yanlış bayrağına takıldı. 

06 Şubat 2012
İFA Spor Hakem Kurbanı: 0-0 (Foto)

4 Şubat Cumartesi günü Halkalı İFA Spor Tesisleri'nde Çatalcaspor'u ağırlayan ekibimiz, Devriye'nin taraftar desteğini de arkasına alarak rakibini zorladı.

Topun iki kale arasında gidip geldiği maçta ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya daha istekli başlayan İFA Spor’umuzun 73. dakikada Evgin’in kafasından kazandığı nizami gol yan hakemin ofsayt bayrağı ile adeta güme gidince ilk maçtan gergin olan atmosfer daha da arttı.

Pozisyondan sonra uzun süre itiraz eden futbolcularımızın tepkileri sonucu değiştirmezken kalan süre iki takım adına gol getirmeyince takımlar sahadan puanları paylaşarak ayrılmak zorunda kaldı.

Golün ofsaytle bir ilgisinin olmadığı fotoğraf muhabirlerinin deklanşörü ile saniye saniye görüntüledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.