Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bağcılar'dan Zehra Ana'ya Ziyaret (Foto)

Bağcılar İmam Ali Camii'nden bir grup hanımları Zehra Ana Derneği'ni ziyaret ederek, dernek başkanı Meftune Atam ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. 

29 Aralık 2011
Bağcılar'dan Zehra Ana'ya Ziyaret (Foto)

28 Aralık Çarşamba günü Zehra Ana Derneği merkezinde gerçekleşen ziyarette Bağcılar İmam Ali Camii hanımlarından Semail Şeren ve Kimiye Sarak ile beraberlerindeki hanımlardan oluşan Bağcılar heyetini Zehra Ana Derneği yönetim kurulu üyeleri ağırladı.

Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede hanımlar Zehra Ana Derneği'nin faaliyetlerinden ve ileriye yönelik projelerden bahsettiler. Zehra Ana Derneği'nin kuruluş sürecini misafirlerle paylaşan Meftune Atam, dinimizin kadını toplumdan soyutlanmasını istemediğini, aksine toplumsal yaşamda kadına düşen görevlerin yerine getirilmesinin beklendiğini vurguladı.

Bağcılar'dan gelen misafirler de Zehra Ana Derneği'nde bulunmaktan duydukları mutluluğu ifade ederek, bu geç kalınmış bir buluşmanın ilerleyen dönemde sürekli olmasını temenni ettiklerini bildirdiler.

Zehra Ana'nın temsilciler projesinin de gündeme geldiği toplantıda, misafir hanımlar, Bağcılar İmam Ali Camii İmamı Ş. Hasan Karabulut ile istişare edilerek bu konunun netleştirileceğini belirttiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.