Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Desurhi: "ZCKM Ehlibeyt Dostlarının İftiharıdır" (Foto)

Irak'ın en büyük dini otoritesi Ayetullah'il Uzma Seyyid Ali Sistani'nin temsilcisi Hüccet'ül İslam vel Müslimin Seyyid Sadık Desurhi ve İslam Mezheplerini Yakınlaştırma Kurumu Kum Müdürü İbrahim Teshiri, Zeynebiye'yi ziyaretlerinde ZCKM'yi hayran kaldılar. 

14 Aralık 2011
Desurhi:

13 Aralık Çarşamba günü Ş. Rahmi Onurşan eşliğinde Zeynebiye'ye gelen Hüccet'ül İslam vel Müslimin Seyyid Sadık Desurhi ve İslam Mezheplerini Yakınlaştırma Kurumu Kum Müdürü İbrahim Teshiri Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan tarafından karşılandı.

5 Aralık Pazartesi günü İstanbul'daki Aşura Matem Merasimi'ne de iştirak eden konuklar Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün babası H. Mehmet Özgündüz ve çok değerli Ehlibeyt alimimiz Tahtakale Hz. Zeyneb-i Kubra Camii İmamı merhum Hüccetu'l-İslam Hacı Şeyh Furuddin Koç'un taziye mescilerine de katılarak başsağlığı dilekleri ilettiler.

Daha sonra Avrupa'nın ve ülkemizin en büyük inanç ve kültür merkezi olacak Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nin inşaatını gezen konuklar, projenin detayları hakkında Ş. Hamit Turan'dan bilgi aldı. Böylesine nitelikli bir kompleksin dünyada Ehlibeyt dostları için iftihar vesilesi olduğunu vurgulayan Hüccet'ül İslam vel Müslimin Seyyid Sadık Desurhi, bu büyük kompleksin bir an önce tamamlanması için dua etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.