Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor Zirveye Yerleşti: 1-0 (Foto)

Süper Amatör Küme 5. Grupta İFA Spor'umuz, hakemin anlaşılmaz tutumları ve rakibi karşısında dokuz kişi kalmasına rağmen 90+3. dakikada penaltıdan attığı golle üç puanı almasını bildi. 

02 Ekim 2011
İFA Spor Zirveye Yerleşti: 1-0 (Foto)

1 Ekim Cumartesi günü Alibeyköy Parseller Spor ile karşılaşan Kafkas Şahinleri, uzatma dakikalarında penaltıdan Engin'in ayağından bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup ederek zirveye yerleşti.

İFA Stadı’nda oynanan maça ev sahibi ekibimiz hızlı başladı. Daha 2. dakikada Muttalip’in düşürülmesiyle penaltı bekleyen İFA'lılar hakemin devam kararıyla yıkıldı. 25. dakikada İFA atağında Veysel’in ortasında Serkay’ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

30. dakikada Efkan’ın ortasında topu çok iyi takip eden Veysel’ın röveşatasında top direği yalayarak auta gitti. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.

Ev sahibi ekip İFA ikinci yarıda Faruk ve Vural’ın güzel oyunları ve bindirmeleri ile oyuna hareketlilik kazandırdı. 58. dakikada Mustafa’nın şutunda kaleci Lokman topu son anda kornere çeldi. 69. dakikada çift vuruş kazanan İFA’da topun başına geçen Engin'in sert şutunda top üst direkte patladı.

75. dakikada İFA’da günün başarılı ismi Veysel topla buluştu. Veysel, hakemin düdüğünden sonra topa vurunca kurallar gereği ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İFA kalan sürede 10 kişi devam etmek zorunda kaldı.

84. dakikada soldan yapılan ortayı takip eden Efkan’ın kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı. 88. dakikada İFA’da Muttalip de ikinci sarıdan oyun dışında kalınca ev sahibi ekip sahada 9 kişi kaldı. 90+3. dakikada İFA’da Vural’ın cezaalanı içinde düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını Engin sert bir vuruşla gole çevirerek maçın skorunu ilan etti.

Karşılaşma sonrası her iki takım taraftarları hakem faciasına büyük tepki gösterdi. Parseller yöneticileri ve futbolcular maçın bitiş düdüğü ile birlikte söylene söylene soyunma odasına giderken olası gerginlik İFAlı yöneticilerin araya girmesiyle engellendi.

İFA Sporlu futbolcular maç sonunda sevinçlerini, kendilerini aralıksız destekleyen Devriye ile paylaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.