Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

CGK Esenyurt'ta Bayramlaştı (Foto)

Ülkemizdeki girişimci, etkin, nitelikli Caferi G.E.N.C'leri biraraya getirmeyi, bundan doğacak potansiyeli mektep adına kullanmayı amaçlayan Caferi Gençlik Kolları, bayramlaşma toplantısını Esenyurt'ta gerçekleştirdi. 

02 Eylul 2011
CGK Esenyurt'ta Bayramlaştı (Foto)

1 Eylül Perşembe günü Esenyurt İmam Hasan Camii'nde buluşan CGK yönetimi Umut Mehdi Gençliği'nin misafiri oldu. Öğle ve ikindi namazlarını İmam Hasan Camii'nde kılan Ehlibeyt gençleri, namazın ardından toplantının yapılacağı gençlik lokaline geçtiler.

Toplantıda konuşan CGK Başkanı Süphan İlter katılımcıların Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek; böylesine maneviyat yüklü bir ayın etkisinin geçici olmamasını temenni etti. İlter'in ardından CGK Başkan Yardımcısı Hüseyin Atam, gündemi katılımcılara bildirdi; Ramazan ayında geride bırakılan etkinliklere katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Atam'ın ardından CGK Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Beyazıt ve Esenyurt Umut Mehdi Gençliği Başkanı Seyyit Hüseyin konuşma yaptılar. CGK gibi evrensel hedeflere sahip bir kuruluşu ağırlamaktan memniyet duyduklarını ifade eden Umut Mehdi Gençliği yetkilileri, mektebimiz adına olan bu oluşuma ellerinden gelen katkıyı yapacaklarını vurguladılar.

Toplantının ardından birbirleriyle bayramlaşan Ehlibeyt gençleri, daha sık görüşebilme dilekleriyle Esenyurt'tan ayrıldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.