Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

CGK Sonevler Buluşması (Foto)

Caferi Gençlik Kolları CGK 13. Bölgeler arası toplantısını Sonevler Hz. Ali Ekber Camii'nde gerçekleştirildi.  

11 Nisan 2011
CGK Sonevler Buluşması (Foto)

Caferigenc.org'un haberine göre 9 Nisan Cumartesi akşamı Sonevler Hz. Ali Ekber Camii'nde toplanan; ülkemizdeki girişimci, etkin, nitelikli Caferi G.E.N.C'leri biraraya getirmeyi, bundan doğacak potansiyeli mektep adına kullanmayı amaçlayan Caferi Gençlik Kolları, kuruluş sürecini tamamlama aşamasına geldi.

Bu amaçla her ay Ehlibeyt mescidinin olduğu bir bölgede toplantı düzenleyen CGK, nisan ayı toplantısını Sonevler Hz. Ali Ekber Camii'nde gerçekleştirdi.

9 Nisan Cumartesi günü akşam namazının ardından Sonevler Hz. Ali Ekber Camii lokalinde gerçekleşen ve oldukça samimi bir atmosferde geçen toplantıda; Caferi Gençlik Kolları'nın neler yaptığı ve ileride neler yapacağı üzerine konuşmalar yapıldıktan sonra CGK projesi sunumu yapıldı, sunuma ilişkin detaylar konuşuldu; Sonevler'deki gençlerin fikirleri alındı.

Bölgelerdeki üye çalışmalarının masaya yatırıldığı Sonevler buluşmasında; birçok bölgede ciddi ilerlemeler olduğu görüldü. Mayıs ayı toplantısında yönetimin belirlenmesi, organizasyon birimlerinde görev alınarak gerekli birimlerin oluşturulması yönünde kararlar alındı. Toplantıda kadın kollarının eksikliği de dile getirildi.   

Toplantıda Caferi Gençlik Kolları adına çeşitli etkinlikler de gündeme alındı. Temmuz ayında Hz. Ali Ekber'in doğum gününün Hz. Ali Ekber Camisi'nde yapılmasına karar verildi, görev dağılımı yapıldı ve gereken hazırlıkların yapılması için start verildi.

Caferi Gençlik Kolları hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.