Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

CGK Mart Ayı Toplantısı Bağcılar'da

Caferi Gençlik Kolları tarafından, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen bölgeler arası toplantıların on ikincisi Bağcılar İmam Ali Camii'nde gerçekleştirecek.  

06 Mart 2011
CGK Mart Ayı Toplantısı Bağcılar'da

12 Mart Cumartesi günü 19.00'da başlayacak toplantıya İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki Ehlibeyt mescitlerinin temsilcileri katılacak.

Türkiyeli Caferi gençlerin nitelikli, girişimci ve etkin olanlarını bir araya getirmeyi amaçlayan Caferi Gençlik Kolları (CGK) hedefine doğru sessiz ama sağlam adımlarla ilerliyor. Kuruluş ve yapılanma sürecini her ay bir Ehlibeyt mescidinde toplanarak gerçekleştiren CGK, on birinci bölgeler arası toplantıda Kayışdağı İmam Hüseyin Camii Gençliği'nin konuğu olmuştu.

12 Mart'taki toplantıya Bağcılar'dan ve İstanbul'un çeşitli bölgelerinden Girişimci, Etkin, Nitelikli, Caferi gençlerin katılması bekleniyor.

CGK hakkında bilgi için tıklayınız caferigenc.org

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.