Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Saldırmaktan Başka Çaremiz Yok!

Siyonist rejim başbakanı Benyamin Netanyahu, ?İran İslam Cumhuriyetinin nükleer programını durdurmanın tek yolu askeri operasyondur? dedi. 

12 Ocak 2011
Saldırmaktan Başka Çaremiz Yok!

Yabancı gazetecilere hitaben bir konuşma yapan Netanyahu, İran’ın nükleer faaliyetlerini durdurmanın tek yolunun Amerika’nın İran’a yapacağı etkili bir askeri operasyon olacağını söyleyerek, başka hiçbir yolun İran’ın durdurmayı başaramayacağını söyledi.

İran’a yönelik son yaptırımların İran’a belli zararlar verdiğini kabul etmekle birlikte, bunun İran’ı nükleer silah edinme çabasından alıkoymaya yetmeyeceğini söyledi.

“Baskıları daha çok artırmalısınız ancak bu baskıların etkili bir askeri operasyon olmaksızın bu rejimin gidişatını değiştirmeye yeteceğini sanmıyorum” diyen Netenyahu açıkça İran’a saldırılmasını istedi.

İran’ın kendi yolunda yürümekte kararlı olduğunu söyleyen Netenyahu sözlerine şöyle devam etti:

“İran’a uygulanan yaptırımların İran’a zorluk çıkardığına şüphe yok. Ancak bunların hiç biri İran’ı nükleer programından döndürecek yol değil. Onlar her türlü zorluğa, engele ve her türlü aksiliğe rağmen nükleer silah edinme yolunda yürümeye tam kararlılar”

Siyonist Netanyahu ayrıca İran’ın bütün Ortadoğu’daki nüfuzu dolayısıyla, her tür barış girişiminin önünde potonsiyel bir engel olduğunu, bundan dolayı da Suriye ile barış anlaşmasını gerçekleştiremediklerini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.