Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

4 Muharrem Cuma Programları

Ülkemizin dört bir yanında İmam Hüseyin ve Kerbela Şehitleri anılırken ülkemizin basın yayın kuruluşları da İslam dünyasının ortak acısını ekranlarına taşıyor. 

10 Aralık 2010
4 Muharrem Cuma Programları

4 Muharrem 10 Aralık Cuma gününün ilk programı 13.00'da TRT Haber televizyonunda ekranlara gelecek. Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz Hülya Hökenek’in sunduğu 45 Dakika programına konuk olacak. Şeb-i Arus Törenleri ve Mevlevi kültürü ele alındığı programın diğer konuğu Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Musikisi Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Nuri Özcan olacak.

Aynı gün 15.00'da ise CEM TV'ye konuk olacak Özgündüz, İmam Hüseyin'in mesajını canlı yayında insanlara ulaştıracak. Muharrem Sohbetleri programı, Cem TV'nin en çok takip edilen programları arasında yer alıyor.

Günün son programında ise Berat TV ekranlarında yer alacak. CAFERİDER Alimler Yüksek İstişare Kurul Üyesi ve Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan 22.00'da başlayacak programda İmam  Hüseyin ve Aşura'yı anlatacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.