Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye.com'dan CANLI Yayın

Zeynebiye.com Zeynebiye Camii'ndeki matem merasimlerini her akşam internet üzerinden canlı yayınla ekranlara taşıyor! 

10 Aralık 2010
Zeynebiye.com'dan CANLI Yayın

İmam Hüseyin ve Kerbela Şehitlerinin şehit ediliği ay olan Muharrem ayı sebebiyle dünyanın dört bir yanında ve ülkemizde Ehlibeyt adına kurulan tüm müesseselerde matem merasimleri düzenleniyor. Aşura Günü'ne kadar her gün düzenlenen bu merasimlerde Ehlibeyt aşıkları İmam Hüseyin için ağlıyor.

Zeynebiye.com 1 Muharrem'den itibaren her akşam Zeynebiye Camii'nde düzenlenen matem merasimlerini internet üzerinden canlı yayınla ekranlara taşıyor. Dünyanın dört bir yanından binlerce Ehlibeyt dostunun ilgiyle takip ettiği canlı yayınlar her akşam 16.45'ten itibaren başlıyor. Çeşitli sebepler nedeniyle bu merasimlere katılamayan İmam Hüseyin aşıkları internet üzerinden de olsa sinezenlere eşlik ediyor, mersiyelerle gözyaşı döküyor.

Zeynebiye'den yapılan bu yayınlar www.zeynebiye.com/yayin adresinden gerçekleştiriliyor.

Zeynebiye.com yetkilileri canlı yayının 16 Aralık Perşembe günü Halkalı Aşura Meydanı'nda da süreceğini, Evrensel Aşura Matem Merasimi'nin yerli ve yabancı birçok televizyon kanalıile birlikte internet üzerinden de izlenebileceğini belirttiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.