Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz: Biz Devletimizi Amerika?nın Kriptosuyla Tanımıyoruz

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, gündemdeki Wikileaks?in yayınladığı belgelere değinerek, ?Biz devletimizi veya devlet büyüklerimizi Amerika?nın kriptolarından tanıyacak değiliz.? dedi. 

03 Aralık 2010
Özgündüz: Biz Devletimizi Amerika?nın Kriptosuyla Tanımıyoruz

3 Aralık Cuma günü Halkalı Zeynebiye Camii'ndeki cuma hutbesinde binlerce kişiye seslenen Özgündüz, hutbesinin ikinci kısmında gündemdeki konulara değindi. İnternet üzerinden açıklanan Wikileaks belgelerini Siyonist entrikanın bir parçası olabileceğini belirten Özgündüz:

"Amerikalı sefirlerin şahitliği bizim için itibarsızdır. Bu belgelerin, halkımızla devletimizin ve devleti yönetenlerin arasına fitne sokmaya yönelik olduğunu, itibar zedelemeye dönük bir entrika olma ihtimalini şahsım olarak çok yüksek görüyorum.

Bu yüzden ABD’ne ne olduğu belirsiz, kriptolarıyla devletimizi ve devlet adamlarımızı yargılamamalıyız diyen Özgündüz İsrail’i işaret ederek, bu olayda Siyonist parmağın olduğu zannındayım o diyerek sözlerini şöyle tamamladı; “ Kimse benim ülkemdeki kişisel mütalaamı değiştirmeye kalkamamalı, bu tür oyunlara kalkışıp fitne sokamamalı.  Allah emperyalistlerin ve Siyonistlerin entrikalarından ve oyunlarından korusun. Allah birliğimize, dirliğimize zarar verenlere fırsat vermesin.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.