Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Medizeyn İlkyardım Eğitimleri (Foto)

Camiamızda sağlık alanında çalışan profesyonellerin bir araya gelerek oluşturduğu ?Profesyonel Sağlık Grubu MediZeyn? başarılı çalışmalarıyla takdir toplamaya devam ediyor. 

29 Kasım 2010
Medizeyn İlkyardım Eğitimleri (Foto)

16 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Evrensel Aşura Matem Merasimi'nde daha nitelikli hizmet verebilmek için çalışmalara başlayan Aşura Sağlık Komitesi sorumlusu MediZeyn Sağlık Grubu, gönüllülerine ücretsiz ilk yardım eğitimi veriyor.

28 Kasım Pazar akşamı CAFERİDER Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ilk yardım eğitimde camiamızın alanında uzman doktorları da yer aldı.  Dr. Ayhan Özgündüz, katılımcılara karşılaşabilecekleri durumlarda müdahale şekillerini anlattı. Katılımcılar sunumu ve uzman doktorların uyarılarını dikkatle dinleyip notlar aldı.

Medizeyn yetkilileri ilk yardımın hayatımızın her alanında her an gerekebilecek bir konu olduğunu vurgulayarak, doğru kişilerden doğru bilgileri bire bir almanın insanlarımız için güzel bir fırsat olduğunu ifade ediyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.